LINKERS CONSULTING
LINKERS CONSULTING
Linkers Consulting predstavlja grupu eksperata okupljenih sa ciljem da pomognu privatnim firmama, vladinim i nevladinim organizacijama, fakultetima i drugim istraživačkim institucijama u pripremi i realizaciji projekata i optimizaciji poslovanja.
Naši stručnjaci poseduju dugogodišnje iskustvo u planiranju, pripremi i upravljanju projektima iz oblasti EU fondova, procene rizika, unapređenja poslovanja, logistike, tehnološkog razvoja, adaptacije na klimatske promene, socijalne inkluzije, web developmenta, IT menadžmenta. Imamo iskustva u preduzetništvu, radu sa IPA fondovima, FP 7 projektima, HORIZON 2020 programom, korporativnim projektima. Misija nam je da povezivanjem javnog i privatnog sektora pomognemo u izgradnji i jačanju kapaciteta i stvaranju preduslova za sprovođenje kvalitetnih projekata iz različitih oblasti.
CENTAR ZA LIČNI RAZVOJ I LIDERSTVO MOĆ JE U VAMA
CENTAR ZA LIČNI RAZVOJ I LIDERSTVO MOĆ JE U VAMA
Centar za lični razvoj i liderstvo MOĆ JE U VAMA je osnovan sa ciljem podrške svim dragim bićima koji su krenuli putem lične spoznaje i samoisceljenja! Upoznati sebe je celoživotni proces. Istraživati sebe može biti mnogo lakše i plodotvornije u društvu predivnih ljudi sa istim i sličnim životnim ciljevima i potrebama.
Naša osnovna misija jeste upravo podsticaj i motivacija čoveka da se vrati prirodi i sebi samom jer duboko verujemo da su to mesta gde možemo pronaći sebe! Naš osnovni program koji nudimo je Heal Your Life koji je kreirala Lujza Hej jedna od vodećih ličnosti na polju motivacije, ličnog razvoja i samoisceljenja.
EVENT MANAGEMENT ACADEMY
EVENT MANAGEMENT ACADEMY
Event Management Academy predstavlja program edukacije namenjen svima koji žele da nauče kako da planiraju, organizuju i realizuju događaje. kroz ogranak Grow4all uspešno saradjujemo na realizaciji programa.
UNICEF SRBIJA
UNICEF SRBIJA
Agencija za poslovnu izuzetnost One2Grow je postala član kluba prijatelja Unicef SrbijaDruštveno odgovorno poslovanje je sastavni deo naših vrednosti koje negujemo u Agenciji. Radujemo se što ćemo zajedno sa UNICEF-om, i drugim prijateljima kluba, raditi na ostvarenju prava za svu našu decu! Kao znak pažnje smo dobili i UNICEF bedž koji se dodeljuje svim članovima kluba. Pozivamo i vas da nam se pridružite. Hvala.
LUX INTEGRA - COACHING & SELF DEVELOPMENT
LUX INTEGRA - COACHING & SELF DEVELOPMENT
Sa željom da svojim klijentima pružimo priliku za lični rast i razvoj sa velikim zadovoljstvom smo otpočeli saradnju sa kompanijom Lux Integra – Coaching & Self Development na polju obuka Reiki i Prana Healing ®
BUSINESS CAFE
BUSINESS CAFE
Business Cafe je mesto dobre energije, opuštenog druženja gde svi zajedno stičemo nova poznanstva, stvaramo prilike za razvoj svog biznisa.Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku da pružamo podršku ovom projektu.
UDRUŽENJE MLADIH PRIVREDNIKA SRBIJE
UDRUŽENJE MLADIH PRIVREDNIKA SRBIJE
Udruženje Mladih Privrednika Srbije i Agencija One2Grow su dogovorile strateško partnerstvo na polju edukacije i konsaltinga za sve članove UMPS-a.
IN CENTAR
IN CENTAR
Sa coworking centrom In Centar smo ostvarili poslovnu saradnju na polju edukacija za sve stanovnike In Centra, ali i klijente centra. U narednom periodu ćemo zajedničkim snagama pomoći početnicima, malim i srednjim preduzećima, da usavrše svoje veštine i krenu ka uspehu.
NURDOR
NURDOR
Ugovorom o donaciji ozvaničili smo partnerstvo sa NURDORom (Nacionalno Udruženje Roditelja Dece Obolele Od Raka). Želja nam je da na ovaj način pomognemo roditeljima i deci i podržimo ih u njihovim velikim borbama!
PARTNER TEAM - CENTAR ZA MIKROEKSPRESIJE I GOVOR TELA
PARTNER TEAM - CENTAR ZA MIKROEKSPRESIJE I GOVOR TELA
Ponosni smo što smo partneri sa jedinim i jedinstvenim centrom u regionu, koji svoju sertifikovanu ekspertizu ima na polju primene mikroekspresija i govora tela u poslovanju.
GRADSKA ORGANIZACIJA PENZIONERA
GRADSKA ORGANIZACIJA PENZIONERA
Našim najstarijim sugrađanima i njihovim najmilijima obezbeđujemo popuste na sve programe agencije
SOCIETE GENERALE BANKA SRBIJA AD BEOGRAD
SOCIETE GENERALE BANKA SRBIJA AD BEOGRAD
Potpisavši ugovor o saradnji pridružili smo se uspešnim partnerima banke. Kroz programe Evergrin kluba pružamo usluge najstarijim sugrađanima koji penziju primaju preko računa banke.
UDRUŽENJE NOVINARA SRBIJE
UDRUŽENJE NOVINARA SRBIJE
Strateško partnerstvo kroz pružanje usluga Agencije svim članovima UNS-a sa posebno brižljivim pristupom članovima Kluba novinara veterana ”Beograd”.
OPŠTINSKA ORGANIZACIJA INVALIDA RADA SAVSKI VENAC
OPŠTINSKA ORGANIZACIJA INVALIDA RADA SAVSKI VENAC
Kroz protokol o saradnji sprovodimo programe i projekte u cilju unapređenja brige o deci,mladima, invalidima i starijim sugrađanima. Sa posebnim zadovoljstvom izdvajamo projekat Volonterski međugeneracijski centar,koji se sastoji od niza kreativno-obrazovnih radionica.
ADRIA DAILY MAGAZIN
ADRIA DAILY MAGAZIN
Sa regionalnim magazinom AdriaDaily.com smo ostvarili saradnju i mogućnost plasiranja tekstova na magazinu.
MOJ TIM - INFOSTUD
MOJ TIM - INFOSTUD
Sa portalom mojtim.com smo ostvarili saradnju na polju edukativnih tekstova za portal koji ovaj portal objavljuje.