O Nama

SLider-3-1900x800

One2Grow Leadership Coaching je organizacija koja kroz iskustvo, entuzijazam, optimizam i stručnost svojim klijentima pruža vrhunsku uslugu ličnog razvoja.

One2Grow Leadership Coaching je agencija koja se razlikuje od sličnih na tržištu upravo po svom pristupu učenju, napredovanju i rastu sa jedne i klijentima, partnerima i saradnicima sa druge strane.

Naša iskustva su raznolika, dopunjujuća i osnažujuća.

Višegodišnje coaching iskustvo, kao i iskustvo u trenerskom i konsultantskom radu, garantuju vrhunski kvalitet usluge. Sertifikati i licence po kojima se koučing i edukacijski programi sprovode nas obavezuju da sa kvalitetom ne činimo kompromise. Čak ni u situcijama kada to klijent od nas zahteva.

Sa vama zajedno prolazimo kroz proces koji se sastoji od ključnih tačaka:

  • postavljanje realnih i merljivih ciljeva u kontekstu razvoja potencijala poslovanja i zaposlenih,
  • jedinstveni, licencirani i efikasni procesi za njihovo dostizanje putem prenošenja znanja i veština, motivacije i coachinga.
  • metode za merenje uspešnosti.

 

Višegodišnje iskustvo u radu na pozicijama izvršilaca i menadžera u sektorima korporativne prodaje / marketinga / brige o korisnicima daje nam za pravo da verujemo da možemo da razumemo procese, zahteve i izazove u vašem poslovanju. Zahvaljujući ovome zajedno sa vama ćemo osmisliti najefikasniji scenario za razvoj potencijala vaših zaposlenih i poslovanja.

U svakom trenutku rastemo zajedno sa našim klijentima. Zbog toga verujemo da će se naše oblasti rada i u budućnosti širiti.

Radujemo se našem zajedničkom rastu. Rastimo zajedno!

Menjati nečije ponašanje bez potpunog razumevanja šta ga motiviše je isto kao pokušavati da upalite ukradena kola šutiranjem.

Ernest Dichter

Ono u čemu smo najbolji je:

Definicija strategije, vizije, ciljeva i kompanijskih vrednosti

Uspostavljanje korporativne kulture i uključivanje svih zaposlenih

– Identifikacija, obuke i razvoj liderskih veština

– Osnaživanje srednjeg menadžmenta

– Selekcija i razvoj talenata

– Priprema i uključivanje zaposlenih u proces promena

– Upravljanje promenama

Interna i eksterna komunikacija u skladu sa kompanijskom kulturom i vrednostima

Buđenje timskog duha

Specifične obuke veština za zaposlene