U organizaciji Color Press Grupe 2. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, održaće se prva regionalna konferencija na temu ljudskih resursa “HR Srbija 2015: Ljudski resursi u digitalnom dobu”.

hr_insta-660x660
Konferencija ima cilj da kroz panel diskusije i studije slučaja istakne važnost ljudskih za razvoj društva i privrede jedne savremene ekonomije. Na svečanom otvaranju govoriće potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, kao i zamenica šefa misije Švedske ambasade Liselot Martynenko Agerild.

Na panelu “HR u IT kompanijama” učestvovaće i Mirjana Gomilanović ACC, managing director Agencije za poslovnu izuzetnost One2GRow:

,,S obzirom na to da duboko verujem da zadovoljni pojedinac doprinosi uspehu tima i organizacije, ali i razvoju okruženja, moja želja i očekivanje je da ova, ali i sve aktivnosti na slične teme, dovedu do boljeg razumevanja koja su to očekivanja mladih, do uspostavljanja sistema koji razume i podržava njihove snage umesto da ih osuđuje i ukalupljuje u sistem kome oni ne pripadaju i u konačnici time doprinese razvoju društva na bazi zadovoljnih, posvećenih  pojedinaca.’’

Moderator ovog panela biće Milica Ivić, HR menadžer, Limundo.

Program i način prijave pronađite OVDE.

Capture1