Coaching – vaš put do kvalitetnijeg života

One2grow organizuje jedinstven program koji je usmeren ka razvoju veština i znanja svih koji žele da unaprede kvalitet svog života, kako poslovnog, tako i privatnog. Program je baziran na vremenu koje ćete moći da posvetite sami sebi i u kome ćete moći sebi da date odgovore na pitanja:

  • gde se trenutno nalazim?
  • koliko sam zadovoljna/an situacijom u kojoj se sada nalazim?
  • koliko su drugi zadovoljni mojom trenutnom situacijom?
  • kako da stignem do svojih vizija i ciljeva?
  • koje akcije treba da preuzmem da ostvarim svoje snove?

O programu

Ceo program je koncipiran i zasnovan na principima efektivnog koučinga (coaching), a realizuje se kroz seriju razgovora i sastanaka (koučing sesija) koji pojedinačno traju oko 45 minuta. Najmanji preporučeni broj ovih razgovora je tri, a o daljem nastavku saradnje odlučujete Vi sami. U toku razgovora, sistemom postavljanja pitanja i davanja odgovora, otvaraju se različite mogućnosti čime ćemo Vam pomoći da:

  • definišete svoje ciljeve
  • povežete ciljeve sa sopstvenim vrednostima;
  • kreirate svoje spostveno iskustvo vezano za taj cilj;
  • definišete konkretne korake za postizanje cilja i
  • obaveže sebe da ćete zaista tako i postupiti.

Veoma je važno naglasiti da uspeh ovakvog načina rada zavisi od Vaše otvorenosti i posvećenosti da dogovorene akcije zaista i uradite.

Jedinstvenosti i prednosti programa

Ako ste zaposleni – opcija u radno vreme (individualni rad)

Ukoliko Vam je veoma važno da dobijete odgovore na prethodna pitanja, a čini Vam se da Vam vreme koje provodite na poslu predstavlja veći deo dana i da nemate kada da se bavite ovim, možemo da Vam ponudimo jedinstvenu i izvarednu opciju:

Mogućnost organizovanja programa u prostorijama Vaše firme u terminu koji Vi odaberete, a koji može biti u kombinaciji sa Vašom pauzom za ručak.

Na ovaj način, ne remetite Vašu radnu dinamiku, a dobijate sopstveni poslovni ručak uz razgovor koji Vama prija. Dodatna pogodnost u okviru ove opcije je varijanta da Vam One2grow obezbedi i obrok uz osveženje. A ukoliko želite da u pauzi za ručak promenite okruženje, moguć je i dogovor o mestu gde će se obaviti razgovor.

Ako ste zaposleni – opcija u radno vreme (timski rad)

Prethodno navedenu opciju programa je moguće realizovati i za timove kroz grupni rad, uz varijante koje su već navedene. Prilikom timskog rada, kroz razgovor pokušaćemo zajedno da usaglasimo Vaše timske vrednosti, kreiramo timsku viziju, postavimo poslovne ciljeve u skladu sa Vašim ličnim i timskim vrednostima, pronađemo razne načine za njihovo postizanje, utvrdimo efikasne akcione korake, definišemo načine preuzimanja odgovornosti i posvećivanja dogovorenom cilju.

Ako želite da se na trenutak odvojite od svog posla (opcija za zaposlene van radnog vremena) ili ako ste nezaposleni

Ukoliko ne radite ili želite da odgovore na ova pitanja tražite van poslovnog okruženja, nudimo Vam mogućnost rada u ambijentu koji Vi odaberete, kada i kako to Vi želite (vaš stan ili kuća, kafe, restoran, klupa u parku, ležaljka na obali reke… u razgovoru uz piće, prijatan ručak ili večeru, putem skajpa, telefonom…). U ovoj opciji One2grow je zadužen i za opuštenu i prijatnu atmosferu, piće doborodošlice i poneki poklon.

Zahvaljujući svemu ovome zajedno sa vama ćemo osmisliti najefikasniji scenario za razvoj Vaših potencijala.

Kome je trening namenjen ?

Svima vama koji želite da idete u korak sa vremenom i svesni ste da se budućnost vašeg poslovanja zasniva na novim generacijama. Ako upravljate timom ili organizacijom koja se oslanja na talente, ovo je trening za vas!

Kako radimo?

Profesionalnost i etika

U skladu sa etičkim kodeksom profesije i ICF (International Coaching Federation), obavezujemo se da sadržaj svake sesije ostje samo i jedino između klijenta i coacha. Ovaj nivo poverljivosti čini da se između coacha i klijenta ostvari snažna veza i savez, koji služi kao podrška na putu ostvarenja ciljeva.

Klijent je slobodan da, ukoliko to želi, delove sesija podeli sa menadžerom, timom, porodicom ili drugim ljudima. Za coacha ova vrsta slobode ne postoji osim u slučajevima kada je u pitanju trojni ugovor između organizacije, zaposlenog i coacha. U tom slučaju važno je jasno i precizno definisati ciljeve i teme za coaching (iz profesionalne sfere klijenta / zaposlenog) i tada je coach obavezan da organizaciju (sponzora) informiše o progresu, ali ne i o detaljima svake sesije.

Obaveza profesionalng coacha je da sluša, postavlja pitanja i vodi razgovor na način da probudi najbolje u klijentu. On asisitira klijentu da definiše i dosegne definisane ciljeve.

Klijent je odgovoran za sve odluke tokom coaching procesa, za sve akcione korake koji se definišu tokom coaching projekta, kao i za lične i poslovne uspehe.

Prijavite se za ovaj trening

Za program se možete  prijaviti  putem e-maila office@one2grow.net ili na broj telefona: 011/2120430.