Individualni coaching

plc_individual_31

Dobar coach će se ponašati kao vaš partner i podrška.

Coach kakav vam treba je onaj, koji će vas slušati i pomoći vam da idete u pravcu i smeru koji ste sami odabrali – a ne tamo gde on misli da bi trebalo da idete. To su dve veoma različite stvari.

Dobar coach će vam pomoći da realno saglede situaciju gde ste sada i gde želite da stignete.

Dobar coach će vam reći istinu. Vi ga plaćate da vam pomogne da uspete! Očekujte od vašeg coacha da vam pomogne da kreirate očekivanja i ciljeve.

Ponekad će vam coach biti mentor, učitelj, navijač….

Posao coacha je da vam pomogne da prevazidjete bilo koju prepreku koja vam stoji na putu ka vašem uspehu i da razvijete strategije koje će biti uspešne baš za vas.

Oblasti u kojoj smo se pokazali kao veoma uspešni i u kojima smo pomogli mnogim profesionalcima, poput vas, su:

Business coaching- coaching za uspešnu karijeru

Namenjen poslovnim ljudima, opredeljinim na uspeh, rast i pobeđivanje. Ljudima spremnim da se sa problemima uhvate u koštac.

Namenjen pre svega zaposlenima koji žele da pronađu motivaciju i svrhu posla koji žele da obavljaju, pronađu resurse u sebi i naprave strategije za uspeh.

Executive coaching –coaching za vrhunske direktore

Ovaj vid coachinga je namenjen stratezima, motivatorima, liderima i vizionarima. Izgraditi ili voditi kompaniju je velika odgovornost i ponekad je potrebna asistencija profesionalca da bi se dobili odgovori na pitanje: kako dalje?

Leadership and Management coaching -coaching za lidere i rukovodioce

Graditi, razvijati i voditi timove je izazov. Raditi sa ljudima i njihovim potrebama i potencijalima ponekad može biti stresno. Coach vam može pomoći da otkrijete nove načine, pristupe i opcije.

Work / Life balance coaching – coaching za ravnotežu u životu

Namenjen poslovnim ljudima koji žele da u svakom segmenu svog živoda uživaju i budu uspešni bez griže savesti (posao, porodica, hobi, vreme za sebe, zdravlja i sl)

Pre početka coaching procesa coach i klijent će se sresti na uvodnom razgovoru, gde će proveriti koliko su kompatibilni, kolika je mogućnost ostvarenja poverenja i dogovoriti okvire saradnje.

 Javite nam se: office@one2grow.net

Pogledajte još

Coaching kao stil rukovođenja
Coaching kao stil rukovođenja
Biti coach – razumeti i umeti – je jedna od nezamenljivih veština lidera i menadžera posvećenih razvoju svojh zaposlenih i timova.
Timski coaching
Timski coaching
Coaching timova je moćno i veoma produktivno sredstvo za angažovanje većeg broja zaposlenih /tima u cilju usaglašavanju timske vrednosti.
Mentorski rad sa kombinacijom edukacija i coachinga
Mentorski rad sa kombinacijom edukacija i coachinga
Program je nastao kao kombinacija teorijskog / konsultantskog znanja i iskustva koje poseduju treneri i konsultanti Agencije „One2grow”.